Енфорсър ООД
Система за клиентска поддръжка

Често задавани въпроси: Електронно изп.дело
Проблем при разпечатване на баркод етикет.
Добавено от Георги Иванов на 24 September 2015 11:42 AM

С версия 45.0.2454.60 Google Crome спря поддръжката на приставката Java. С оглед на това, тъй като Google Chrome е един от най - използваните браузъри, се наложи приставката Java да бъде спряна и да не се използва вече и от системата Енфорсър.

Това налага инсталирането на допълнителена програма, за да могат да се разпечатват и баркод етикетите от етрикетния принтер.

Инсталацията се извършва от:

бутон Инструменти:

  1. Електронно дело;
  2. Инсталация;
  3. Свали QZ Tray;
  4. След като бъде свалена програмата (най-вероятно това ще бъде в папка downloads) се кликва върху иконката qztray. exe , за да се изпълни инстлацията;

Важно: Възможно е при инсталацията на програмата, инсталатора на QZ Tray да поиска инсталирането на Java. Инсталирането, трябва да бъде разрешено, като се разрешат всички изкачащи прозорци, за инсталацията на Java.


Важно: След като бъде инсталирана програмата QZ Tray, ако все още не работи бутона за отпечатване на баркод етикет, е важно да се уверим, дали програмата е стартирана. Ако програмата е стартирана е необходимо да се презареди системата Енфорсър!

 

 

 

 

 

(0 гласове)
Полезен
Безполезен

Коментари (0)
Добави нов коментар
 
 
Име:
Ел.поща:
Коментари:
Енфорсър ООД - Техническа Поддръжка | +359 2 9025002 | support@enforcer.bg | ул. Ген.Йосиф Гурко № 64, ет.1, ап.3 1142, София