Енфорсър ООД
Система за клиентска поддръжка

Често задавани въпроси
Подготвка за работа с Енфорсър на нов компютър (за клиенти на облачна инсталация).
Добавено от Георги Иванов на 02 August 2016 04:38 PM

Подготовката на нов компютър за работа със системата Енфорсър за клиенти използващи услугата облачна инсталация, преминава през следните етапи:

1. Инсталиране на OpenVPN. Подробности относно инсталиране на програмата Open VPN са описани в статията - Инсталиране на OpenVPN.

1.1. След като бъде инсталирана програмата OpenVPN е необходимо от вече работещ със системата компютър да бъде копиран и поставен конфигурационен файл в специално предвидена за това директория на програмата OpenVPN.

2. След като бъде заредена системата Енфорсър, е необходимо да бъде инсталиран пакета dav64.reg. Файлът се сваля от системата Енфорсър, след което се изпълнява, като се кликне върху него и се премине през изкачащите прозорци съпътстващи неговото отваряне.

3. Следваща стъпка е инсталацията на баркод шрифт (за клиентите използващи модула Е-дело).

4. Инсталиране на офис приложението OpenOffice - сваляне.

4.1 ВАЖНО!!! При пъвоначалното отваряне на документ с бутон "Редактирай" ще се появи съобщение от интернет браузъра, който използвате, дали разрешавате съответния браузър да използва Openoffice при отваряне на документи с Енфорсър. Важно е да изберете "разрешавне и запомняне на промените". 

 

(0 гласове)
Полезен
Безполезен

Коментари (0)
Добави нов коментар
 
 
Име:
Ел.поща:
Коментари:
Енфорсър ООД - Техническа Поддръжка | +359 2 9025002 | support@enforcer.bg | ул. Ген.Йосиф Гурко № 64, ет.1, ап.3 1142, София